Waterschade reparatie

WATERSCHADE? JTB-MEDIA MAAKT HET.

waterschade reparatie

Waterschade reparatie

Het kan gebeuren dat uw apparaat in contact met vocht en daardoor waterschade oploopt. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Waterschade betekend niet het einde van het apparaat. U kunt het beste het apparaat direct uitzetten en contact opnemen met jtb-media.nl. Doordat u het apparaat direct uitzet kan er geen (verdere) kortsluiting ontstaan. jtb-media.nl is in staat om in 85% van de gevallen de waterschade te herstellen. Van belang hierbij is dat u zo snel mogelijk komt met uw apparaat, hoe langer de blootstelling aan het vocht hoe kleiner de kans op herstel.

Mijn apparaat heeft waterschade, help!


Zoals hierboven genoemd zet uw apparaat direct UIT. Kijk niet nog even snel of het apparaat nog werkt. De kans op kortsluiting en onherstelbare schade wordt hierdoor vele malen groter! Verder kunt uw de volgende dingen doen om de kans op herstel te vergroten:

  • Haal het apparaat zover mogelijk uit elkaar en droog alles.
  • leg het niet op de kachel of föhn het droog.
  • haal de accu of batterijen er direct uit.
  • Leg het apparaat NIET in rijst. De kans op corrosie (roestvorming) neemt alleen maar toe
  • Breng het apparaat zo snel mogelijk langs voor een chemische reiniging.

Waterschade reparatie door jtb-media

Niet alle waterschade reparaties lopen goed af, soms is het apparaat te beschadigd om het te repareren maar in 85% kan uw apparaat nog gemaakt worden. Kosten voor de waterschade behandeling bedragen €29 incl. BTW. Wij drogen en reinigen uw toestel grondig en stellen eventuele schade vast. Indien er onderdelen vervangen moeten worden ontvangt u eerst een offerte.

Na goedkeuring repareren wij uw apparaat. Indien u er voor kiest om de smartphone op te sturen dan ontvangt u van ons een offerte met iDeal betaallink.  Nadat deze betaling is voltooid starten wij de reparatie en sturen wij uw apparaat met track & trace naar u terug. Het langs brengen  van uw apparaat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt dan bij het ophalen het verschuldigde bedrag pinnen.

U kunt uw apparaat aanbieden voor reparatie via Contact > Reparatie aanbieden of contact met ons opnemen.

waterscahde

OFFERTE AANVRAGEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN!