MicroUSB oplaadpunt reparatie van uw telefoon of tablet.

MICROUSB OPLAADPOORT  REPARATIE VAN UW SMARTPHONE OF TABLET. JTB-MEDIA MAAKT HET.

micro USB oplaadconnector reparatie

MicroUSB oplaadpunt reparatie

Synchronisatie- of laadprobleem problemen komen vaak door een kapotte oplaadpoort of MicroUSB connector van uw telefoon of tablet. Door het gebruik van uw telefoon of tablet komt er vaak spanning te staan op de connector in de telefoon of tablet. Daarom wordt het vaak ook afgeraden om de telefoon of tablet tijdens het opladen te gebruiken. Dit is ook de reden dat laadkabels voor uw telefoon of tablet vaak zo kort zijn. Omdat er vaak druk uitgeoefend wordt op de laadconnector kan het op termijn gebeuren dat de oplaadconnector of MicroUSB poort slecht gaat werken. Het is verstandig om dit snel te laten repareren omdat de connector ook schade kan veroorzaken op het moederbord (mainboard) van uw telefoon op tablet met vaak blijvende gevolgen.

Mocht uw oplaadpunt van uw mobiel kapot zijn dan kunnen wij u helpen. jtb-media.nl vervangt de oplaadpoorten van de meeste merken.De meeste connectors hebben wij standaard op voorraad waardoor uw reparatie niet lang hoeft te duren. Daarnaast vervangen wij natuurlijk ook connectors op andere apparaten zoals laptops, tablets of usb-sticks.

 

reparatie van een MicroUSB connector oplaadpunt

HOE WERKT HET?

U kunt elke tablet/iPad, smartphone bij jtb-media.nl ter reparatie aanbieden. U ontvangt dan van ons een passende offerte voor de reparatie van uw oplaadpoort of microUSB connector van uw telefoon. Het maakt niet uit welk merk het apparaat is. Wij repareren onder andere Samsung, Apple, HTC, Sony, Huawei, Google en OnePlus.

De reparatie van uw oplaadpoort of microUSB poort kunnen wij al uitvoeren vanaf €29,95.

Het aanbieden van de reparatie kan op meerdere manieren, zo kunt u de smartphone:

  • langs brengen & ophalen
  • verzenden
  • laten ophalen & terug brengen

Indien u er voor kiest om de smartphone op te sturen dan ontvangt u van ons een offerte met iDeal betaallink. Nadat deze betaald is voltooid starten wij de reparatie en sturen wij uw smartphone met track & trace naar u terug.Wilt u een offerte aanvragen voor uw toestel? Ga dan naar de offertepagina of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

JA IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OMTRENT DE REPARATIE VAN MIJN MICROUSB OPLAADCONNECTOR POORT