Websites & Webshops

Wij bouwen fantastische websites

Fantastische websites en webshops, die maken wij! Op zoek naar een website voor uw bedrijf, vereniging of stichting? jtb-media.nl helpt u met het realiseren van uw wensen op het wereldwijde web. Of het nu gaat om een statisch webpagina met enkel wat tekst en afbeeldingen, tot een complete website met dynamische content. Alles is mogelijk!

Op en top gebruiksvriendelijkheid

Omdat WordPress een CMS (Content Management System) is kunt de de pagina’s online bewerken. Nu snapt jtb-media dat u geen zin heeft om HTML code te leren om zelf u website aan te kunnen passen. Door de toevoeging van een zogenaamde WYSIWYG editor (What you see is what you get) kunt de de pagina’s online bijwerken op een voor u duidelijke manier. Wij gebruiken hiervoor Visual Composer of soortgelijke plug-in. Deze plug-in zorgt ervoor dat het bewerken van uw pagina bijna op dezelfde manier gaat als in Microsoft Word. Het is niet moeilijker dan slepen en neerzetten!

Wij creëren gebruiksvriendelijke websites en webshops

Wilt u graag uw producten verkopen via het internet? jtb-media.nl kan u voor u een complete webwinkel maken. Al u wensen kunnen omgezet worden in een SEO (zoekmachine) geoptimaliseerde webwinkel met een fantastische look en feel. Verkoopt u geen fysieke producten? jtb-media.nl maakt ook webwinkels bijvoorbeeld entreekaarten, concerttickets of digitale downloads.

Supersnelle webhosting

Een ander belangrijk deel van uw website of webshop is de domeinnaamregistratie en de webhosting. Zonder webhosting en domeinnaam kan uw website namelijk niet gepubliceerd worden op internet. jtb-media levert deze domeinnaamregistraties en webhosting op ons supersnelle Blade SSD platform. Hierdoor is uw website snel en altijd bereikbaar! Voor meer informatie over webhosting en de bijbehorende tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Tarieven

Omdat geen enkele website standaard is hanteren wij geen standaard tarieven. Wij willen graag vooraf uw wensen duidelijk hebben zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden. Hierdoor betaald u nooit teveel!

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent een webwinkel of website met diverse integraties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte of persoonlijk gesprek.

Waarom wij WordPress gebruiken

Wereldwijd zijn er vele duizenden ontwikkelaars bezig met het verbeteren van WordPress. Hierdoor wordt WordPress steeds verder uitgebreid en blijft het voorzien van beveiligingsupdates.

Daarnaast is WordPress:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Flexibel: er zijn duizenden plug-ins met extra functionaliteiten te verkrijgen
  • Goede koppelingen met sociale media en zoekmachineoptimalisatie

 

WooCommerce

Voor e-commerce websites (webwinkel) gebruiken WooCommerce. WooCommerce is een open source webwinkel systeem gebouwd voor WordPress.

Voordelen WooCommerce

  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitstekende integratie in WordPress
  • Zoekmachine geoptimaliseerd
  • Veel extra plug-ins zoals koppelingen met vervoerders als PostNL, DHL en UPS.
  • Snel